Luxe lunch thuis

Ook thuis eten kan luxe en gezellig zijn

Als je met je partner of met een vriend of vriendin hebt afgesproken voor een lunch Amsterdam zal je al snel weer vervallen in de standaard restaurantjes waar je normaal gesproken heen gaat. Vooral als je echt even weer wil bijkletsen, over een serieus onderwerp wil praten of als je juist een wat meer intieme date wil hebben kan je er ook voor kiezen om lunch te laten bezorgen. Hierbij kun je denken aan van alles zoals belegde broodjes, wraps, salades, crostini’s, quiches en ga zo maar door. Omdat je dagelijks waarschijnlijk gewoon een simpele boterham eet voor lunch is dit toch meteen een stuk luxer. Vooral als erbij echt aan een gedekte tafel gaat zitten voelt het als een specialere lunch dan wat je dagelijks hebt. Als je toch iets meer wilt dan een simpel belegd broodje kan je ook een luxe lunch bezorgen. Deze lunch items zullen echt meer overeenkomen met wat je in een restaurant krijgt als je daar gaat lunchen in plaats van een broodje dat je ook op kantoor kan laten bezorgen.

Een simpele date opfleuren met een luxe lunch

Dit laatste is vooral leuk als je thuis een lunch date wil houden met je partner. Door deze date thuis te hebben moet je de tijd echt samen spenderen zonder afgeleid te worden door andere mensen in het restaurant. Hierbij moet je er dan natuurlijk wel voor zorgen dat de telefoons geen afleiding worden. Bij zo’n luxe lunch voor een date hoort natuurlijk wel een netjes gedekte tafel met een tafelkleed, servies en bijvoorbeeld kaarsjes. Het dekken van de tafel op deze manier zorgt er in combinatie met het eten voor dat de lunch anders voelt dan de lunch die je dagelijks hebt. Dit is vooral een goede optie als je persoonlijke gesprekken wil voeren waarvan je liever niet hebt dat het halve restaurant het hoort of als je liever niet hebt dat je wordt onderbroken door de serveerster. Ok is dit een goede optie voor wanneer je dates normaal gesproken bestaan uit diner in een restaurant; dit is dan een keer wat anders. Door de lagere kosten is dit ook leuk om te combineren met een activiteit na de lunch.

Ook met vrienden kun je gezellig luxe lunchen

Als je met vrienden gaat lunchen kan je ook voor één van deze bezorgopties kiezen. Als je elkaar regelmatig ziet kan je kiezen voor de gewone lunch voordat je iets anders gaat doen bijvoorbeeld. Dit zal ook minder duur zijn dan dat je elke keer in een restaurant gaat lunchen als je wat gaat doen met deze vrienden of vriendinnen. Als dit vrienden of vriendinnen zijn die je minder vaak ziet zal je wat grootser uit willen pakken als je ze wel ziet. Hierbij kan je dus denken aan een heerlijke luxe lunch thuis. Doordat je thuis bent kan je ongestoord bijkletsen en ook zo lang blijven zitten als je wil. Een wat luxere lunch kan je natuurlijk ook doen met vrienden of vriendinnen die je wel vaker ziet (het is niet exclusief voor vrienden die je minder vaak ziet). Hierbij kun je denken aan een speciale gelegenheid zoals bijvoorbeeld je verjaardag of iets dat jullie gewoon eens in de zoveel tijd doen om te bonden.