Natuurlijke huidverzorging

Natuurlijke huidverzorging, een pre

Gangbare huidverzorging, van alom vertegenwoordigde merken, wordt vaak nog steeds op dieren getest. Gelukkig zijn er ook specifieke huidverzorgingsmerken op natuurlijke basis en dierproefvrij, zoals het van origine Japanse merk Utsukusy.

Verzorgingslijn van Utsukusy

Utsukusy biedt een volledig productlijn van huidverzorgingsproducten en natuurlijke make-up. Alle producten zijn hypoallergeen en dermatologisch getest en .. dierproefvrij. Grote ketens als bijvoorbeeld The Bodyshop zijn voor het grote publiek van belangrijke waarde, omdat zij eveneens op natuurlijke basis werken. Utsukusy, als natuurlijke cosmetica webshop, is hierin een merk wat nog niet door het grote publiek is ontdekt, maar wat een indrukwekkende huidverzorgingslijn biedt en haar sporen reeds heeft verdient.

Ayurveda, krachtige olieën

Eén van de diverse Oosterse levenswijze is Ayurveda. Globaal staat Ayurveda voor 5 elementen waaruit de mens zou bestaan, ieder op zijn eigen unieke wijze. Is er echter een disbalans in deze 5 elementen aanwezig, dan zorgen Ayurveda producten voor het aanvullen van een harmonieuze balans. Binnen de Utsukusy webshop zijn Ayurveda cosmetica producten verkrijgbaar om bij te dragen aan de natuurlijke balans. Zo kunnen Ayurveda producten eveneens een bijdrage leveren om afvalstoffen af te voeren, wat erg gewenst is wanneer men op dieet is.